Vad är Reco.se?

Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga.

På Reco.se ger vi den enskilde konsumenten möjlighet att hjälpa andra konsumenter att hitta bra företag när de står inför ett köp – och samtidigt undvika de som är mindre bra.

Varje månad upptäcker och granskar ca 200.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag.

Reco.se grundades 2007 och har idag ca. 500.000 kundomdömen spritt över ett 60-tal olika branscher.
Reco.se Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Om KULLENS trafikskola
  Jag vill tacka Kullens trafikskola för kvalitet utbildningen och hjälpen för att få ett körkort. Min väg att få en körkort var ganska svår: två gånger har  jag misslyckats  i mitt körprov. Jag studerade privat. Men jag insåg i tid att jag behövde professionell utbildning och hjälp. Dagen när jag valde Kullens trafikskola bland flera körskolor anser jag var lycklig för mig. Trafikskolan har riktigt bra lärare och proffs. Dessutom har trafikskolan god organisering av utbildningsprocessen. Det finns ett bekvämt flexibelt betalningssystem: man kan betala i delbetalningar, betala med kort eller få en faktura. I andra körskolor är det ofta nödvändigt att betala för alla bokade lektioner i förväg. Jag har aldrig upplevt språkproblem med en lärare eller administratör, även om min svenska inte är perfekt. Alla försökte max för att hjälpa till. Mina intryck av Kullens  trafikskolan är bara bra och positiva.

  Särskilt tack till min lärare Christina, som är en stor professionell inom sitt område, samt en energisk, vänlig och positiv person. Tack vare hennes energi och självförtroende gick inlärningsprocessen ganska snabbt. Körlektionerna hölls i en trevlig atmosfär, vi skrattade och skämtade mycket.

  Nu har jag svensk körkort! Hurra, hurra, hurra ... !


  Lebedeva Tatiana
 • Hej,

  Vad kul att du har en så bra upplevelse av Kullens Trafikskola!

  Be dem gärna skicka ut en länk till dig så att du får skriva en rekommendation, eller så kan du lämna rekommendationen direkt på https://www.reco.se/kullens-trafikskola

  Allt gott och ha en fin vecka,
  Madelene

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.