Till senaste kommentaren

Så skriver du ett omdöme om företaget du anlitat.

Hej,
Kan jag lägga in ett omdöme om ett företag som jag har anlitat utan att företaget i fråga har bett mig om det? Om svar ja, hur gör jag?
Hälsningar
Bengt

Kommentarer

 • Hej Bengt,

  Ja, du får gärna recensera de företag du anlitat. 

  1. Registrera en användare på Reco.se via denna länk. Ditt användarkonto ska överensstämma med korrekt förnamn och efternamn, det enda som är synligt för våra besökare är ditt förnamn samt första bokstaven ur ditt efternamn.
  2. Sök upp företaget du vill recensera och tryck på knappen skriv ett omdöme.

  Lycka till!

  Linnea Nilsson
 • Om jag inte hittar detta företag som jag vill skriva omdöme till.. hur gör jag?
  Anna
 • Hej Anna,

  Återkom med information till oss kring vilket företag du saknar hos oss, så lägger vi upp det.

  Stort tack på förhand!
  Linnea Nilsson
 • Enligt DENTSMILES hemsidan är i princip "alla" patienter nöjda kunder, 4.4 av 5 möjliga poäng!! Wow! snacka om LÖGN ! I själva verket verkar tandläkarna där anstränga sig för att göra ett så klantigt arbete som möjligt för att i efterhand, ops! "Det blev lite fel, vi måste göra en rotfyllning". Detta för att generera en så stor omsättning som möjligt. Själv gick jag, 2018, för att byta ut en amalgamfyllning mot komposit på en annars frisk tand. Tanden började, efter bytet, omedelbart ila(smärta)så fort jag åt en glass. När jag ringde och påpekade detta sa de att det fanns en spricka i tanden och att det var orsaken till ilningarna.Det var alltså "tandens fel". Ett år senare 2019 går jag för att ilandet blev olidligt.Tandläkare Helin påbörjade en rotfyllning utan att ens nämna det för mig. I efterhand kan man läsa i journalerna att tanden inte hade problem med kyla och att hon gjorde ett "sensibilitets" test och att nerven var död! Detta är falskt ! Hon gjorde ett "kyltest" EFTER bedövning. Ofattbart samvetslöst !
  Alex
 • Hej Alex,

  Stort tack för ditt inlägg på vårt forum!

  Vi tycker denna information om företaget är viktig och hoppas att du vill delge din kundupplevelse med ett omdöme på deras recosida.

  Önskar dig en fin dag!
  Elin Sundstedt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.