Fråga ang pålitligheten hos RECO

hej jag funderar över om det går att "fejka" med RECO? Det företag jag läser om har välskrivna och långa fina reco vilket gör mig tveksam.

Vi jobbar själva med reco och det är sällan vi får så långa och fina o välbeskrivande omdömen...
Helene Mellanmyr Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  vad kul att du jobbar med Reco! De svar du kan förvänta dig på de omdömen som skrivs varierar. Här är några faktorer som påverkar hur utförliga svar du får.  
  • Hur stark är relationen du har till dina kunder? En starkare kundrelation leder ofta till mer utförliga svar.
  • Vilken bransch du jobbar i påverkar hur engagerad kunden är när de lämnar ett omdöme. Du får troligtvis mer utförliga svar om du säljer en vara/tjänst där du har kontakt med kunden jämfört med om du inte har det.
  • Är kunderna förberedda på att de kommer bli tillfrågade att skriva om ditt företag?
  Redan innan affären kan du förbereda kunderna på att ni jobbar med Reco.se genom att exempelvis visa upp dina omdömen från Reco på din hemsida, i mailsignaturer och i offerter. Sen är det givetvis en fördel att efter affären nämna att de kommer att bli tillfrågade att skriva om ditt företag och att du genuint skulle uppskatta om de tog sig tiden att lämna ett omdöme.

  På Reco.se får man endast skriva omdömen om det finns en kundrelation till företaget man skriver om. Vi granskar löpande omdömen, upptäcker du ett företag där du misstänker att det finns fabricerade omdömen så tar vi tacksamt emot dina tips. Maila då kundtjanst@reco.se så granskar vi den profilen omgående.

  Hoppas detta gav dig svar på din fråga och att du i framtiden får många fina omdömen!
  Reco.se
 • Det är åt helvete att företagen själva kan välja vilka betyg som visas. Riggat.
  Knugen
 • Hej och stort tack för ditt meddelande.

  För oss på reco är trovärdighet det absolut viktigaste. På vår sida visas alla omdömen som och så länge omdömet är skrivet av en kund till företaget kommer det aldrig att tas bort. Företagen kan inte välja att inte visa vissa omdömen utan samtliga kommer att ligga kvar.

  Är omdömet däremot inte skrivet av en kund, vilket framkommer efter att vi granskat ett omdöme så tas det bort, det gäller såväl positiva som negativa.

  Önskar dig en fin dag!
  Elin Sundstedt

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.