Till senaste kommentaren

Hur kommer det sig att samma företag finns listat flera gånger på Reco?

Hej,
Det är omöjligt att ge recensioner som hamnar på ett o samma ställe när ni har flera st av ett o samma företag. Söker man på t.ex. Sofia Rör får man upp två st Sofia Rör med samma adress?! Söker man på elgiganten så får man upp 72 st.. detta är orimligt, ska jag skriva en recension om t.ex. hur Elgiganten hanterar reklamationer/generell kundsupport så måste jag välja en specifik butik?
Beata

Kommentarer

 • Hej Beata,

  Stort tack för din input, vi kan inte annat än hålla med dig om att det
  blir svårt att lämna recensioner om ett företag om detta finns listat på Reco.se flertalet gånger, så som Sofia Rör. Vi har nu slagit ihop de profilerna till en.

  Anledningen till att vi ibland har samma företag listat flera gånger beror på att vi läser in företagsdatan automatiskt, om företaget ändrar sitt juridiska namn eller org.nummer känner systemet inte alltid av att företaget finns listat sedan tidigare.

  När det kommer till Elgiganten finns det mycket riktigt 72 butiker listade, detta är för att man som användare ska kunna recensera de olika butikerna som finns runt om i landet. Då man kan olika upplevelser av företaget beroende på vilken butik man vänder sig till.
  Linnea Nilsson
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.